0512 - 518 744

Seramic lichtgevend verfsysteem

Voor niets gaat het licht aan!

Seramic® Lumiproducts, Een coating die in het donker licht geeft dat vergelijkbaar is met elektrische verlichting. Graag maken wij u bekend met ons producten.
 
Seramic® Lightcoating biedt voordelen voor uw organisatie op diverse gebieden, u kunt financieel voordeel behalen, veiligheid bieden en duurzaam handelen.
 
Het Seramic® Lightcoating Lichtgevend Verfsysteem is bedoeld voor die plekken, waar publiek/mensen samen komen en een signalering/waarschuwing gewenst is voor de oriëntatie, wegwijzing, veiligheid op het moment, dat het licht uitvalt, of op donkere plaatsen, waar geen verlichting aanwezig is.
 
Aangebrachte markeringen, bijv. stroken, rechthoekige of ronde bordjes etc. zijn denkbaar in woonwijken, recreatieparken, trappenhuizen, stadions, hotels, winkel-centra, opslaggebouwen, treinen, tunnels, maar ook in industriële en maritieme gebieden. De te maken objecten/ondergronden kunnen divers zijn.
 
In het geval van calamiteiten (brand, met rook gevulde ruimtes, storing lichtnet etc.) valt het licht vaak uit en kunnen mensen zich niet meer oriënteren met als gevolg, paniek. Hier kan het sterke initiële nagloei effect van het Seramic® Lightcoating verfsysteem enorm functioneel en waardevol zijn. Het gaat bij calamiteiten om de eerste minuten/uren, zodat mensen zich in veiligheid kunnen brengen.
 
Daarnaast laadt het systeem zich ook zeer snel op, hetgeen betekent, indien de intervalbelichting het nagloei effect een blijvende zichtbaarheid kan geven, wat voor bijv. bewaking van gebouwen essentieel is. In plaats van continue belichting wordt door de intervalbelichting van het standaard lichtgevend verfsysteem een forse energiebesparing gerealiseerd.

Neem contact op voor meer informatie.

Bezoekadres:
Zuidkade 60
9203 CN DRACHTEN

T: +31 (0)512 - 518 744

M: Dhr. G. Stuij: +31 (0)6 - 53 160 167
E: info@schilderwerken-drachten.nl

Correspondentieadres:
Postbus 560
9200 AN Drachten

BTW nummer: NL 8053.16.292
KvK nummer: 01076437